Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Περιποίηση Kurland Spa από την ‘κορυφή’ έως… τα νύχια!



Τα περιποιημένα χέρια και ιδιαιτέρως τα νύχια, προσθέτουν πόντους στην συνολική ομορφιά, δίνουν την αίσθηση της νεανικότητας, της φρεσκάδας, της καθαριότητας και της υγείας.
Το Επαγγελματικό Μανικιούρ είναι πολλά περισσότερα από μια απλή εφαρμογή βερνικιού για βελτίωση της εμφάνισης των νυχιών.
Οι εξειδικευμένες αισθητικοί των Kurland Spa, ξεκινούν κάθε  Μανικιούρ με την αξιολόγηση της κατάστασης των νυχιών. Κατέχοντας την ενδεδειγμένη εκπαίδευση, μπορούν να αναγνωρίσουν τυχόν ενδείξεις για παθήσεις στο δέρμα και τα νύχια.
Κατόπιν, το Μανικιούρ συνεχίζεται με το καθάρισμα, τη λείανση, το κόψιμο και τη διαμόρφωση των νυχιών σας!
Το Επαγγελματικό Μανικιούρ συνοδεύεται από  χαλαρωτικό μασάζ για τα χέρια. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από τη χαλάρωση, το δέρμα ενυδατώνεται, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζεται από τυχόν ενοχλήσεις και ένταση, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η νεανική του όψη.
Φυσικά, το Μανικιούρ συμπεριλαμβάνει και το γνωστό βάψιμο των νυχιών. Ανάλογα με τις ιδιομορφίες, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις, υπάρχουν διάφοροι τρόποι βαψίματος.
Οι ειδικοί Kurland Spa αισθητικοί, με την κατάλληλη εμπειρία τους, μπορούν να σας συμβουλέψουν για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.
Αν και όλες μας μπορούμε να βάψουμε τα νύχια μας, μόνες μας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για όλες τις θεραπείες και διαδικασίες που ακολουθούνται από τις επαγγελματίες αισθητικούς.
Επίσης, το Επαγγελματικό Μανικιούρ έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από εκείνο που διεξάγουμε οι ίδιες στο σπίτι μας.
Έτσι λοιπόν, θα μπορείτε να επιδεικνύετε με υπερηφάνεια τα χέρια σας και θα αισθάνεσαι όμορφα για το λαμπερό χρώμα και την άψογη εμφάνιση των νυχιών σας, για μεγαλύτερο διάστημα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/oojYXj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου