Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η περιποίηση προσώπου που σας αξίζει… Ειδικότης μας !


 
Tα τελευταία χρόνια, οι θεραπείες με Βιταμίνη C έχουν μπει στη ζωή μας, έχοντας, δικαιολογημένα, κερδίσει υψηλό «αξίωμα» στη «μάχη» κατά της γήρανσης του δέρματος.
Η έντονη αντιοξειδωτική δράση της Βιταμίνης C προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές επιδράσεις των ελευθέρων ριζών. Επίσης, αντιμετωπίζει δραστικά τόσο περιβαλλοντικούς, όσο και βιολογικούς παράγοντες γήρανσης, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.
Ο ρόλος της Βιταμίνης C στην παραγωγή Κολλαγόνου είναι καταλυτικός, καθώς αφορά σε μια πρωτεΐνη που χαρίζει σφριγηλότητα στο δέρμα. Επιπλέον, παράγει ιστούς, βοηθά στην διόρθωση του δέρματος,  διατηρώντας την υφή του και αποκαλύπτει τη νεανικότητα της επιδερμίδας.
Οι εξειδικευμένοι Αισθητικοί των Kurland Spa, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης C, εφαρμόζουν τη μοναδική Θεραπεία ‘Vitamin C Face Treatment’.
Η διείσδυσή της στο δέρμα αυξάνει τη φωτεινότητά του, ενώ παράλληλα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει σημαντικά τη φωτογήρανση.
Τέλος, προσφέρει προστασία και ηρεμεί το δέρμα, απομακρύνοντας τα «νεκρά» κύτταρα και προλαμβάνοντας την καταστροφή των νέων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ :  goo.gl/wkuNtW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου