Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Για να σας δουν με… «άλλα» μάτια !


Τα μάτια μας αποτελούν τον «καθρέφτη» του εσωτερικού μας κόσμου, αλλά και μια πρώτη ένδειξη της συνολικής μας υγείας!
Αυτό είναι το σημείο όπου θα φανεί η κούραση από τις υποχρεώσεις της ημέρας, καθώς επίσης και οι επιπτώσεις από το πέρασμα του χρόνου.
Σε πολλές κυρίες οι πρώτες λεπτές γραμμές, στην περιοχή των ματιών, εμφανίζονται ακόμη και πριν τα 30.
Ο τρόπος ζωής, τα λάθος καλλυντικά, η διατροφή, το επιβαρυμένο περιβάλλον, ο ήλιος και πολλά άλλα συμβάλουν στη δημιουργία ρυτίδων και στην πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Είναι λοιπόν σημαντικό να προλάβουμε τις δυσάρεστες αυτές συνέπειες από νωρίς!
Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές των Kurland Spa, με συγκεκριμένες αποσυμφορητικές κινήσεις μασάζ, ξεκουράζουν τα μάτια, βελτιώνουν την κυκλοφορία της περιοχής και συνδυαστικά με την αντιγηραντική μάσκα ματιών, απαλύνουν και λειαίνουν τις λεπτές γραμμές.
Η Classic Εye Τreatment’ θεραπεία ματιών, μέση της ειδικής τεχνικής μασάζ, θα αναζωογονήσει τα μάτια σας και θα τους προσφέρει μια πολύ υγιέστερη όψη. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει μάτια και τους χαρίζει εκφραστικότητα και ζωντάνια. Συνιστάται για την πρόληψη ή αντιμετώπιση ρυτίδων, μαύρων κύκλων  και γενικότερα για την τόνωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπεία ενυδάτωσης ή βαθύ καθαρισμό προσώπου

Κλείστε και εσείς άμεσα το ραντεβού σας και δείτε τη διαφορά… με τα ίδια σας τα μάτια!

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/mg2uqu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου