Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Iδανική περιποίηση σώματος !



Την εφαρμογή διαφόρων μασκών περιποίησης, συνήθιζε να «μονοπωλεί» η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.
Όχι, όμως, πια!
Η εφαρμογή Μασκών θρέψης κι Ενυδάτωσης και για το σώμα είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη, τόσο για τα ευεργετικά συστατικά τους όσο και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που παρουσιάζουν.
Και αν κάποτε η χρήση τους ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς απαιτούσαν χρόνο για να δράσουν, σήμερα και χάρη στις εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής και στις αλματώδεις τεχνολογικές προόδους, είναι εύχρηστες και πολύ πιο εξειδικευμένες.
Τα Kurland Spa, βρίσκονται και πάλι στο κέντρο των εξελίξεων των νέων θεραπειών και υπηρεσιών, με σκοπό την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών των ανθρώπων που τα εμπιστεύονται.
Η Θεραπεία με Μάσκα Σώματος (Body Mask), εφαρμόζεται από τις εξειδικευμένες Αισθητικούς των Kurland Spa προσφέροντας ενυδάτωση, θρέψη, αναζωογόνηση ή αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας.

Μείγμα ιαματικής λάσπης, «πλούσια» σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, απλώνεται σε όλο το σώμα και στη συνέχεια ακολουθεί περιτύλιξη, για καλύτερη απορρόφηση των δραστικών συστατικών.

Επισκεφτείτε και εσείς τα Κέντρα Ευεξίας & Χαλάρωσης ‘Kurland Spa’, για μια μοναδική και ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος.


Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/Y1TMXA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου