Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η δική σας ενυδάτωση προσώπου, στα Kurland Spa !



Δέρμα, το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού και η «ασπίδα» του προσώπου και του σώματός μας!
Γιατί όμως στο πρόσωπο, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο ευαίσθητη και οι ανάγκες της περισσότερο αυξημένες;
Λίγο το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, οι επιβαρυμένες συνθήκες του περιβάλλοντος, η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, η άστατη διατροφή και η έλλειψη χαλάρωσης και επαρκούς ύπνου, είναι παράγοντες που συμβάλουν στην «ταλαιπωρία» του δέρματος και ενισχύουν την ανάγκη για στοχευμένη φροντίδα και αντιμετώπιση.
Η λύση βρίσκεται στα Kurland Spa!
Η θεραπεία  Collagen Face Treatment by Thalgo, εφαρμόζεται από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες αισθητικούς των Κέντρων χαλάρωσης & Ευεξίας Kurland Spa, χαρίζοντας ιδανικά αποτελέσματα!
Σύμπλεγμα θαλάσσιων συστατικών με βάση το Κολλαγόνο εφαρμόζεται,  αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει και απαλύνει τις  πρώτες ‘γραμμές έκφρασης’.
Το ειδικό αυτό φύλλο Κολλαγόνου, παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει άμεσα τη σφριγηλότητα και την αίσθηση απαλότητας του δέρματος.
Εμπιστευτείτε και εσείς τους Ειδικούς των Kurland Σpa & φροντίστε, άμεσα, την πολύτιμη επιδερμίδα σας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/QDiHRc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου