Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Περιποίηση στα ... άκρα !



Μανικιούρ | Πεντικιούρ

Στο Kurland Spa παρέχουμε πολυτελή περιποίηση άκρων με γνώση, ασφάλεια, προσοχή στην λεπτομέρεια και άψογο αποτέλεσμα.
Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε την περιποίηση σας στον ειδικά εξοπλισμένο χώρο και με τα επαγγελματικά προιόντα ESSIE & CND SHELLAC.

Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη σας προσφέρουμε -10% σε όλες τις υπηρεσίες Μανικιούρ - Πεντικιούρ



Κλασσικό


Τα άκρα σας μεταμορφώνονται με μια ολοκληρωμένη περιποίηση που περιλαμβάνει όλα τα βήματα (λιμάρισμα,επωνύχια,βάψιμο) σε συνδυασμό με χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια λεβάντας και tea tree.


Shellac


Το κλασσικό μανικιούρ/πεντικιούρ ενισχύεται με εφαρμογή χρώματος με μόνιμο βερνίκι νυχιών για μεγαλύτερη διάρκεια & χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια και ζεστές πετσέτες



Spa


Το spa μανικιούρ/πεντικιούρ είναι ιδανικό για ξηρά,ταλαιπωρημένα άκρα.
Αφού τα  προετοιμάσουμε με ένα κλασσικό μανικιούρ/πεντικιούρ,εφαρμόζουμε πήλινγκ,μάσκα βαθιάς θρέψης και μετά τα βουτάτε σε ζεστό λουτρό παραφίνης με άρωμα  ροδάκινο! Η διαδικασία αυτή βοηθάει στη μέγιστη απορρόφηση της μάσκας αφήνοντας τα απαλά, έτοιμα για ένα απολαυστικό μασάζ με αιθέρια έλαια και ζεστές πετσέτες. Το μόνο που έμεινε για πανέμορφα, ενυδατωμένα άκρα, είναι  να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει!



Θεραπευτικό Πεντικιούρ


Σκληρύνσεις ,κάλοι ,”γυρισμένα” νύχια ,είναι κάποιους από τους λόγους που μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν και να δυσκολέψουν το περπάτημα μας. Η έμπειρη ειδικός αναλαμβάνει να περιποιηθεί τα πόδια σας και να δώσει θεραπευτική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.



Λιμάρισμα & Βάψιμο χεριών | ποδιών


Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kurland.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου