Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ανα - ζωογόνηση !


Ενυδάτωση Προσώπου


Classic Face & Eye Treatment


Στην συγκεκριμένη θεραπεία τα κλασσικά βήματα μιας περιποίησης προσώπου αναλαμβάνουν να τονώσουν και να ανανεώσουν την επιδερμίδα σας.

Η αισθητικός επιλέγει τα κατάλληλα προϊόντα ντεμακιγιάζ, πήλινγκ, μάσκας,  κρέμας προσώπου &  ματιών και φροντίζει για την άμεση αναζωογόνηση και λάμψη του δέρματος σας.

Μπορεί να συνδυαστεί με μασάζ σώματος για ολοκληρωτική ανανέωση.



Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου


Πλούσια ενυδατική θεραπεία προσώπου που ενδείκνυται για ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα. Η επιδερμίδα απορροφά εσωτερικά την υγρασία  η οποία επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα .

Μετά το τέλος της θεραπείας αισθάνεστε το δέρμα σας πιο απαλό και ελαστικό.



Collagen Face Treatment by Thalgo


Ένα σύμπλεγμα θαλάσσιων συστατικών με βάση το κολλαγόνο αναπληρώνουν την χαμένη υγρασία του δέρματος ενώ ταυτόχρονα λειαίνουν και απαλύνουν τις  πρώτες γραμμές έκφρασης.

Το φύλλο κολλαγόνου παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα και αυξάνει άμεσα τη σφριγηλότητα και την αίσθηση απαλότητας του δέρματος.

Συνιστάται κύκλος 4- 6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.



Hydradermie “HydraPlus” by Guinot


Πολύτιμα δραστικά συστατικά διεισδύουν ακόμα πιο βαθιά στο δέρμα σας μέσω ιονισμού, με στόχο να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και την θρέψη της επιδερμίδας σας. Το πρόσωπο λάμπει, είναι πιο ελαστικό, η περιοχή των ματιών ξεκουράζεται και η υγεία του δέρματος σας αποτυπώνεται στο πρόσωπο σας.

Συνιστάται κύκλος 4- 6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.


 Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kurland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου