Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αναδεικνύοντας την φυσική σας ομορφιά !


Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Το τέλειο μακιγιάζ είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων με κύριο γνώμονα τα φυσικά χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα μιας γυναίκας.

Η Make-up artist βασισμένη σε γνώσεις πρoσωπολογίας και χρωματολογίας διαλέγει τα χρώματα που ταιριάζουν στις αποχρώσεις σας  και καλύπτει μικροατέλειες αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σας.

Επιλέξτε μαζί με την συμβολή της ειδικού το μακιγιάζ που σας ταιριάζει ανάλογα με την περίσταση ή ακόμα και την διάθεση σας!


Φυσικό μακιγιάζ

Φυσικές, γήινες αποχρώσεις εναρμονίζονται με τα φυσικά σας χρώματα και σας χαρίζουν ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα .


Βραδινό μακιγιάζ

Υπέροχα χρώματα, τεχνικές για πιο έντονο βλέμμα, η δημιουργικότητα της Make-upartist και η δικιά σας προσωπικότητα, συνδυάζονται όλα μαζί σε ένα μακιγιάζ άκρως εντυπωσιακό, κατάλληλο για τις βραδινή σας έξοδο ή για ειδικές περιστάσεις.


Νυφικό μακιγιάζ

Εξειδικευμένο μακιγιάζ που τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και αναδεικνύει την ομορφιά σας τόσο σε φυσικό φως ενώ παράλληλα αποτυπώνεται άψογα και στις φωτογραφίες .
Ο γάμος, το νυφικό, η εποχή, μα πάνω απ’όλα εσείς, λαμβάνονται υπόψιν και δημιουργούμε μαζί σας το ιδανικό αποτέλεσμα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα!


*Ύπαρχει δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας κατόπιν συννενόησης.

Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kurland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου