Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας στα Kurland Spa !


Ρεφλεξολογία: Ξεκινά περίπου πριν 5.000 χρόνια, όταν στις πρώτες γραφές παρουσιάζονται Κινέζοι θεραπευτές, να ασκούν μαλάξεις στα άκρα, για ιαματικό σκοπό.
Επίσης, ο Ιπποκράτης κάνει λόγο για θεραπευτικές πιέσεις, σε αυτί και πόδι, ενώ αργότερα ο Ασκληπιός, ο Ορφέας, ο Αριστοτέλης και ο Εμπεδοκλής, μαρτυρούν τη εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα, των μαλάξεων αυτών, ως μια θεραπεία, η οποία βασίζεται σε πραγματική επιστημονική γνώση
Σήμερα, η Ρεφλεξολογία κάνει την εμφράνισή της στις αρχές του 20ου αιώνα, στην Αμερική.
Εκεί ουσιαστικά, η πανάρχαια αυτή μέθοδος θεραπείας, πήρε μια πιο σύγχρονη μορφή, προσαρμοσμένη καλύτερα στις συνθήκες του Δυτικού κόσμου.
Η Ρεφλεξολογία αφορά σε μια μη-επεμβατική θεραπευτική μέθοδο, για το σώμα, υπό μορφή μαλάξεων σε ανακλαστικά σημεία όπως: στο πέλμα.
Σύμφωνα με τη θεραπεία, τα σημεία του πέλματος συνδέονται, αντανακλαστικά, με όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. 
Επίσης, μέσω της Ρεφλεξολογίας, προάγεται η αποτοξίνωση του σώματος και ενδυναμώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα.
Μη χάνετε χρόνο και απολαύστε κι εσείς τα Αρχαία «μυστικά» ευεξίας, από τους εξειδικευμένους θεραπευτές των Kurland Spa !
Ενεργειακό μασάζ, στα κατάλληλα σημεία Ρεφλεξολογίας, στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα, ως χάρτης νευρικών απολήξεων.
Η μάλαξη αυτή στόχο έχει να χαλαρώσει από τη συσσωρευμένη κούραση και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματος. 
Αποτελεί μέρος του ολιστικού μασάζ και προτείνεται, σε κάθε ηλικία, για  ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία


Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/VdDYTT 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου