Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Aromatherapy Massage (Μασάζ Αρωματοθεραπείας)

Τα αιθέρια έλαια, έχουν εισέλθει για τα καλά στη ζωή μας και  μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως, φανερώνοντας τις αμέτρητες ευεργετικές τους δράσεις.
Όσον αφορά στο σώμα μας, χρησιμοποιούνται ιδιαιτέρως στο μασάζ, ανακουφίζοντας, χαλαρώνοντας, , αλλά και προσφέροντας τόνωση, με ευχάριστες μυρωδιές.
Η ιδανική θεραπεία για μια τέτοιου είδους… «ευωδιαστή» απόλαυση; Αρωματοθεραπεία !
Και ποιο θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος, για μια αξέχαστη εμπειρία αρωματοθεραπευτικού μασάζ;
Μα φυσικά τα Kurland Spa !
Στα ‘Kurland Spa’, οι εξειδικευμένοι θεραπευτές κατέχουν άριστες γνώσεις για τη δράση των αιθέριων ελαίων, καθώς και του τρόπου που αυτά συνδυάζονται, προκειμένου να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο γίνεται το συγκεκριμένο είδος μασάζ, χρησιμοποιούνται διαφορετικοί συνδυασμοί και αναλογίες από ποικίλα αιθέρια ελαία.
Για χαλάρωση και καταπολέμηση του στρες  το χαμομήλι, η λεβάντα, η μαντζουράνα και το γεράνι, είναι μερικές καταπληκτικές επιλογές.
Για τόνωση  το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο, το πορτοκάλι, το γαρίφαλο και η κανέλα, θα σας χαρίσουν τη δυνατή αναζωογόνηση που χρειάζεστε!
Τώρα, μερικά από τα αιθέρια έλαια που θα «απογειώσουν» τη διάθεσή σας είναι το περγαμόντο, το γκρέιπφρουτ και το petite grain (από φύλλα νεραντζιάς).
Για ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, χρησιμοποιούνται συνήθως μείγματα αιθέριων ελαίων, όπως η μέντα, ο ευκάλυπτος και το μαύρο πιπέρι. 
Κλείστε άμεσα ραντεβού με την… ανανέωση, που αλλού, στα ‘Kurland Spa’ !



Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: goo.gl/xyW7B8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου