Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

‘Tips’ ομορφιάς, by Kurland Spa !




Το πρόσωπο, είναι αυτό που δίνει την πρώτη εντύπωση – συνήθως – σε μια γνωριμία.
Είναι αλήθεια πως η εξωτερική ομορφιά ενός άντρα ήμιας γυναίκας κρίνεται, αρχικά, από το πρόσωπο.
Τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου, όμως, δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που παίζουν ρόλο.
Η επιδερμίδα του είναι αυτή που «αντανακλά» υγεία και φρεσκάδα, γι’ αυτό και η περιποίηση της αποτελεί βασικό μέλημα.
Δυστυχώς το δέρμα, γενικά, έχει την τάση να ελαττώνει την διατήρηση των υδατικών στοιχείων του, με την πάροδο του χρόνου.
Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου, είναι σημαντική για να διατηρηθεί η επιδερμίδα υγιής και όμορφη.
Τα βήματα είναι απλά, απαιτούν όμως συνέπεια.

Επιλογή κατάλληλου ενυδατικού προϊόντος βάση τύπου δέρματος:
Οι διάφορες επιδερμίδες, λιπαρές, μικτές ή ξηρές, έχουν τελείως διαφορετικές ανάγκες. Το σωστό προϊόν ενυδάτωσης θα τις καλύψει και θα χαρίσει στο δέρμα την υφή που ονειρευόμαστε.
Το περιβάλλον επηρεάζει την όψη του δέρματος:
Η επιδερμίδα χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Ο ξηρός ή θερμός αέρας επιδρούν με ξεχωριστό τρόπο.
Αντηλιακό με δείκτη προστασίας:
Μια ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα είναι σίγουρα ελκυστική, όμως ο ήλιος κατατάσσεται ψηλά στις θέσεις των αιτιών εγκαυμάτων και γήρανσης του δέρματος. Η χρήση κατάλληλου αντηλιακού με προστασία κατά των ακτινοβολιών UVA & UVB, ενυδατώνει αποτελεσματικά και προσφέρει ασφάλεια στο δέρμα.
Σωστή αφαίρεση make-up:
Η συστηματική, μη σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και θαμπάδα. Ο καθαρισμός με τα ιδανικά, για κάθε δέρμα, προϊόντα θα χαρίσει αναζωογόνηση.
Μάσκα προσώπου:
Αποτελεί «στρατηγικό σύμμαχο» στην διαρκή μάχη υπέρ της ενυδάτωσης. Η εφαρμογή της αυξάνει την επιφανειακή θερμοκρασία και ανοίγει τους πόρους. Έτσι, το δέρμα προετοιμάζεται να υποδεχθεί την υγρασία και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
«Θυσιάζοντας» λοιπόν λίγα λεπτά καθημερινά, η επιδερμίδα θα βρίσκεται σε τέλεια ισορροπία, ανεξαρτήτως ηλικίας, και η λάμψη του προσώπου θα παραμείνει αναλλοίωτη!

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών!
Για μια άρτια και ολοκληρωμένη περιποίηση, τα Kurland Spa προσφέρουν μοναδικές θεραπείες προσώπου, που ενθουσιάζουν κάθε ενδιαφερόμενο.


Η επιλογή από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως: Καθαρισμός, Ενυδάτωση, Λάμψη | Αντιοξειδωτική δράση, Αντιγήρανση | Σύσφιξη, Spa Προσώπου και Θεραπείες Ματιών, θα σας χαρίσουν το πρόσωπο που ονειρεύεστε!

Για περισσότερες πληροφορίες: goo.gl/lkD9D2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου