Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Απολαύστε τα οφέλη του Σουηδικού Μασάζ στα Kurland Spa !




 Aναμφισβήτητα το μασάζ αρέσει σε όλους, αφού αρκεί μόνο ένα άγγιγμα, για να απομακρύνει το άγχος και την ένταση, από τους ταλαιπωρημένους μύες.
Η τέχνη του μασάζ για θεραπεία αλλά και χαλάρωση, χρονολογείται από πολλές χιλιάδες χρόνια και εκτείνεται σε όλο, σχεδόν, τον αρχαίο πολιτισμό.
Φυσικά, οι τεχνικές του μασάζ, στις μέρες μας, ποικίλουν και μπορεί να διαφέρουν από ήπιο έως έντονο, ανάλογα με το τί χρειάζεται ο καθένας από εμάς, με το Σουηδικό να κερδίζει τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.
Το Σουηδικό Μασάζ, θεωρείται ως το πιο διαδεδομένο και γνωστό μασάζ στην Ευρώπη, έχοντας τις ρίζες του σε παραδοσιακές Κινέζικες μεθόδους μάλαξης, οι οποίες προσαρμόστηκαν στο δυτικό μοντέλο ζωής, από τον Σουηδό γιατρό Per Henrik Ling.
Οι μαλάξεις του εφαρμόζονται σε ολόκληρο το σώμα, απ’ το κεφάλι ως τα πόδια, ενώ τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά στην αντιμετώπιση της μυϊκής έντασης, στη βελτίωση της κακής κυκλοφορίας του αίματος, στον περιορισμό και την καταπολέμηση των χρόνιων πόνων και σε πολλούς ακόμη τομείς.
Καθώς κάθε μέρος του σώματος μπορεί να ωφεληθεί, με κάποιο τρόπο, από ένα σωστό μασάζ, μη χάνετε καιρό και επισκεφτείτε τους θεραπευτές των ‘Kurland Spa’, στο Χαλάνδρι.
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για να απολαύσετε, με ασφάλεια, ένα υπέροχο Σουηδικό Μασάζ, μόνο από τα χέρια των ειδικών!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: goo.gl/9z96VF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου